Vælg sprog

Hvorfor ændrer prisen sig nogle gange ændre, når jeg omdirigeres til en hoteludbyders hjemmeside? Følg

Vi gør alt for at sikre, at de oplysninger, du ser på Skyscanner, er korrekte og aktuelle, men en sjælden gang, kan der være grunde til, at prisen ikke er repræsenteret nøjagtigt på vores hjemmeside. Hvis du opdager en prisforskel, mellem Skyscanner og en hoteludbyder, bedes du kontakte os ved hjælp af kontakt os-linket herunder, med alle oplysninger (hotellets navn, check-in og check-ud datoer og hoteludbyderens navn) og vi vil undersøge det nærmere.

Påmindelse
Skyscanner er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. For spørgsmål vedrørende din booking, kontakt venligst flyselskabet eller rejsebureauet