Mitä tarvitsen saapuessani hotelliin? Seuraa

Hotellit pyytävät näyttämään varausvahvistuksen. Sinua pyydetään tavallisesti näyttämään myös henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai passi. Sinulta pyydetään myös luottokorttivaltuutus maksun takaamiseksi, mikäli vierailusi aikana syntyy satunnaisia lisäkuluja.

Muistutus
Skyscanner ei ole matkatoimisto, emmekä me myy lippuja. Otahan yhteyttä matkanjärjestäjään mahdollisissa varaukseesi liittyvissä kysymyksissä