Velg språk

Hvorfor endrer prisen seg noen ganger når jeg blir videresendt til nettsiden til en hotelleverandør? Følg

Vi gjør alt vi kan for å sikre at informasjonen du ser på Skyscanner er nøyaktig og oppdatert, men noen få ganger kan det være grunner til at prisene ikke blir nøyaktig representert på nettsiden. Dersom du ser en prisforskjell mellom Skyscanner og en hotelleverandør, kan du kontakte oss gjennom kontakt oss-lenken nedenfor med alle detaljene dine (hotellnavn, datoer for innsjekking og utsjekking og hotelleverandørens navn) og vi vil undersøke saken.

Påminnelse
Skyscanner er ikke et reiseselskap, og vi selger ikke billetter. For spørsmål om bestillingen din, ber vi deg kontakte flyselskapet eller reisebyrået